torstai 22. maaliskuuta 2012

Äkki sairastuminen

Viime yönä koira sairastui kennel tulehdukseen joten tuo tekstin päivittäminen jäi tähän iltaan, nyt edellisestä postauksesta löytyy kuitenkin loputkin tekstit.

Koko eilisen päivän koira välillä oksenteli ja ajattelimme että se on vaan syönyt jotain outoa mutta yöllä kolmen aikaan heräsin siihen että kakominen oli jatkuvaa. Tietysti mies oli puoli neljään asti töissä ja liki kahden tunnin ajomatkan päässä eikä minulla autoa. No kun keikka loppui soitin miehelle että nyt kotiin äkkiä, sillä netistä olin selvittänyt että koiran oireiden mukaan hänellä on joko tuo kennel nuha tai sitten kääntynyt vatsalaukku, mikä on hengenvaarallinen. Nopeasti se mies sieltä kotiin tulikin, oli jo viiden aikaan täällä. Hän lähti samointein koiran kanssa ensiapuun ja minä palasin nukkumaan. Takaisin he tulivat vasta puoli kahdeksan maissa jolloin tyttö kävi aamu kakalla ja sitten onneksi nukahti takaisin niin että sain nukkua yli kymmeneen. Meidän neiti on siitä asti kun kiinteät aloitettiin ollut aamu kakkaaja ja hyvin säännöllinen sellainen.

Koko päivä onkin mennyt sellaisessa hieman sekavassa horroksessa kun unet olivat niin katkoniset ja tietysti huoli koirasta heikensi sen laatua. Miehellä oli tänäkin yönä töitä joten me tytön kanssa oltiin mahdollisimman paljon ulkona että hän saisi nukkua. Tälläisinä hetkinä olisi erittäin kätevää että yläkerta olisi jo remontoitu ja makuuhuone siellä niin ei häiritsisi nukkumista meidän melut. Tyttö on nimittäin ruvennut juttelemaan niin paljon ja kovaa että siinä on erittäin haasteellista nukkua. Nyt hetkeksi menen neulomukseni ääreen ja sitten nukkumaan, josko huomenna jaksaisi paremmin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti