keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kuuden kuukauden rajapyykki

Nyt kun tyttö on täyttänyt kuusikuukautta niin tuntuu että jonkin asteinen rajapyykki on ylitetty ja moni asia on muuttunut. Selkein ero on äkillinen muutos pidätyskyvyssä. Nyt ei todellakaan tarvitse olla kokoajan vessaan juoksemassa, nyt riittää 6-8 kertaa päivässä. Ennätys oli kun tyttö pidätti kolme tuntia hereilläoloa kun kävimme lankakaupassa. Päivällä ei yleensä vaippoja mene ennenkuin tyttö kerkeää ihan yliväsyneeksi sitten hän vaan tuijottaa tyhjyyttä eikä tajua pyytää vessaan. Tämä päivä tosin on ollut poikkeus sillä tänään on mennyt tosi paljon vaippoja ja tyttö on jotenkin muutenkin huonolla tuulella, en tiedä heräsikö väärällä jalalla vai hampaatko vaivaa. Yöllä tyttö on myöskin nukkunut pitkiä pätkiä tai jos herää syömään nukahtaa siihen samantien ellei ole se aamukakkahätä.

Ruoka maistuu entistä paremmin ja monta kertaa päivässä. Erityisesti liha ja kana ovat suurta herkkua. Yleensä tyttö syö ihan vaippasiltaan koska jotenkin minusta on helpompaa riisua kuin takuta essujen tai ruokalappujen kanssa. Sitten ruuan päätteeksi käydään lavuaari suihkussa tai kylvyssä. Veden läiskyttäminen on ihan huippuhauskaa!

Lavuaarissa vedellä leikkiminen on kivaa!

Eilen kävimme ensimmäistä kertaa ravintolassa syömässä niin että tyttökin söi siellä. Minä otin hampurilaisen kanssa ranskalaiset ilman suolaa niin niitä tyttö popsi onneissaan.

Koira on keksinyt itselleen parhaan väijypaikan tippuvien ruokien varalta

Jauheliha kebakot on suurta herkkua

Uutena on maisteltu mansikoita ja parsakaalia, mansikoista tuli melkoinen sotku.



Tytöstä on näin kevään tullen kuoriutunut melkoinen kuumakalle. Sisällä jos aurinko paistaa niin hänellä ei oikein millään tahdo voida pitää vaatteita päällä, saas nähdä päästäänkö kesällä paljoa edes ihania kesämekkoja ja villiksiä pitämään jos tuo on heti hikinen ja kärttyinen. Siitä sopivana aasinsiltana päästään meidän eilisiin löytöihin, kävimme Miraakkeli nimisessä lastenvaate ja leluliikkeessä ja siellä on aina kaikkea ihanaa mutta nyt siellä oli vielä kaiken lisäksi ale. Niillä on oma tuotemerkki ja myyvät myös muitakin, kaikki kuitenkin sellaisia ihania vanhan henkisiä. Sieltä löytyy vaatteiden lisäksi ihania leluja, semmoinen paikka että sinne helposti hukkaisi satasia.

Tämmöiset ihanuudet sieltä tarttui mukaan, eivätkä olleet hinnalla pilattu, kympin yhteensä!



Ruokakaupassa mies keksi oivat tavan kuljettaa lasta jos ostoksia ei ole paljoa. :D


1 kommentti: