keskiviikko 24. elokuuta 2011

Laattoja ja lankaa

Maanantai jatkoi aika pitkälle samaa kaavaa kuin sunnuntaikin, eli shoppailun merkeissä meni päivä. Eilen etsittiin kylpyhuoneeseen laattoja ja remontti tarvikkeita. Lattialaatat löytyivätkin helposti, heti ensimmäisestä liikkeestä missä käytiin eli Kangasalla Vehoniemen laatasta. Poisto mynnissä oli juuri sopivasti kivaa röpöliäs pintaista punertavan hiekan väristä laattaa. :) Hintakin oli kohdillaan, inasen alta kympin neliö!



Matkan varrella poikkesimme myös Prisman vieressä kirppiksellä ja tokmannilla. Kirpparilta mukaan tarttui Aventin rintapumppu, potkuhaalari, tossut ja black&deckerin hiomakone.





Takmannilta menimme hakemaan betonin sekotus päitä mutta mukaan tarttuikin lisäksi lavuaari meidän uutta kylppäriä varten. Se oli mukavan pyöreä ja leveä ja kahdenkympin hintaan todellinen löytö.


Siihen sitten hyvä tuuri loppuikin. Loppupäivä meni kauppoja kierrellessä ilman että löysimme mitään mitä haimme. Minulla oli kokoajan sellainen ikävä tunne että jotain oleellista unohtuu ja vasta kotimatkalla muistinkin että sieltä tarvike tukussa piti sitä kuminauhaa ja tarranauhaa vaipoille ostaa!






Tänään onkin ollut miehellä remontti päivä ja minulla neulomis päivä. Meidän eteisten (3kpl) alla oli tukipalkit lahonnut ja tänään mies kaverin avustuksella vahvisti niitä niin että saadaan tehtyä kunnolla tukeva lattia siihen päälle.




Minä taas sain aikaiseksi vihdoinkin tehtyä sitä villahaalaria mikä minun oli tarkoitus aloittaa jo lauantai/sunnuntai yönä. Tai siis sainhan minä sen aloitettua jo maanantaina mutta silloinkin todella myöhään joten se ei paljoa edennyt. Tänään tuo onkin edennyt ihan mukavasti, niin että huomenna saan valmiiksi.

Olen tosi tyytyväinen että tuo etenee noin kivasti sillä kynnet syyhyää kovasti kokeilemaan miten tuo raakavilla käytännössä neuloessa käyttäytyy. Idea on että kieputtaisin sitä tuon ohuen alpakan päälle niin että siitä tulee hahtuvalangan tapaista. Enkä millään malta odottaa että pääsen uusimman Novita lehden ohjeella tekemään itselleni alpakka legginsit jahka saan tuolla "hahtuvalla" tehtyä vaippahousut. Ulkona alkaa olemaan jo sen verran syksyinen sää että lämpimät legginsit kovasti houkuttelee...

Jaksoin taas oikeen laittaa tukkanikin. :) Nytkin niinkuin yleensä teen kampauksen niin että sillä mennään pienellä korjailulla seuraavaan saunaan asti ja välissä vain suihkutellaan muuten. Minulla ei ole kovinkaan rasvoittuva tukka joten ei sitä kovin usein tarvitse pestä.
Rusettiksi tukka ja otsis victory rollsseille.
Kuvasta vaan näkyy ikävästi orastava juurikasvu... täytyy ens kerralla yrittää harjata paremmin piiloon.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti