lauantai 20. elokuuta 2011

Tämän yön tuotoksia

Taas ompelin lisää vaippoja... Tänä yönä olin niinkin aktiivinen että ompelin kaksi vaippaa. Nyt rupeaa pikkuhiljaa löytymään rutiini tähänkin hommaan. :) Kaupungille en vieläkään saanut aikaiseksi hinautua, toisaalta tällä kertaa oli "hyvä syy", nukuttiin meinaa niin pitkään miehen kanssa ettei olisi enää ehtinyt.;) Tästä johtuen näissä ei vieläkään ole tarranauhoja.

Vasemman puoleinen on sisäpinta kaksinkertaisesta puuvilla flanellista vanhasta lakanasta ja ulkopinta on kaksinkertaisesta puuvilla satiinista, joka on vanhasta pussilakanasta jonka reunat koira on pentuna syönyt. Imuina on 2krs puuvilla flanellia ja 2krs bambu flanellia. Tämä vaippa on varustettuna täyttö aukolla, niin tarvittaessa saa lisää imuja.
Oikean puoleinen vaippa on sisäpinta vanhasta luomu puuvilla frotee pyyhkeestä joka on super pehmeä ja imukykyinen ja ulkopinta on kaksinkerroin olevasta pellava vohvelikankaasta. Imuina tässä on 1 krs pellavaa, 1krs bambu flanellia ja 1 krs samaa pyyhettä kun sisäpinta. Tämä taas on ihan tavallinen sisävaippa eli mitään lisätäytteitä ei sisään saa. Tähän aijon vielä tikata käsin muumi aplikaation kun unohdin sen siinä vaiheessa kun vaippa oli vielä osissa :P tosin tämä homma taitaa siiirtyä huomiselle kun en kuolemaksenikaan muista mihin olen neulani laittanut. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti