maanantai 7. marraskuuta 2011

kääntyilyä ja käänteitä

Tänään neiti kierähti selältä mahalle! Laitoin hänet sohvalle selälleen josta hän kierähti ensin vasemmalle kyljelle ja siitä sitten mahalle. :) Toinen käsi jäi tosin hassusti alle jumiin eikä peppu ollut ihan suorassa mutta mahallaan oli kummiskin! Eikä tyttä ole kuin vasta 1,5kk!

Eilen tyttö keksi että mahallaan on kiva nukkua. Tähän asti hän on viihtynyt mahallaan vain lyhyitä aikoja herellä ollessaan. Puolet päivästä sitten meneekin nukkuessa mahallan minun päälläni, tissit tyynynä.



Yöllä nukutaan bodyssä ja pitkissä sukissa







Meillä tuo remontti on yhä siinä vaiheessa että ulkohuussi on käytössä. Sen lisäksi tie on remontissa niin että kun ovaesta astuu ulos edessä on valtava ammottava aukko. Siisteys on niin kaukana meidän kodista niin ulkoa kun sisältä että ei minuakaan ole innostanut laittautua, mikä vähän ahdistaa kun en ole tottunut olemaan näin hompsuisen näköisenä jos en oe kipeä.







Sain Curly purly ohjeella tekemäni villahuosut valmiiksi ja lanoliinitettua, mutta valitettavasti käyttön nuo eivät pääse sillä ovat liian pienet, menevät juuri ja juuri jalkaan mutta aiheuttavat painaumia jo muutamassa minuutissa.

Purlyt vasemmalla, lankana Reggae ombre koko s. Muuten nämä ovat alkuperäisen ohjeen mukaan mutta lahkeita on jatkettu ja lahkeensuihin lisätty röyhelöt neuloen. Oikealla tiuhtiksen ohjeella alpakan raakavillasta koko s.

Nämä istuisisivat nätimmin jos mahtuisisivat jalkaan. Neuloskin on niin venytettynä että menee vähän läpikuultavaksi vaikka on napakkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti