keskiviikko 16. marraskuuta 2011

vain vähän pyykkiä...

Nyt on jo pari päivää menty päivät samalla vaipalla! Yöksi olen vaihtanut eri vaipan ja aamulla taas päivä vaipaksi saman kuin edellisenäkin päivänä! :) Tyttö on ruvennut ilmaisemaan vessahädän selkeänä pikku itkuna joka kerta. Yöllä hän tosin on niin uninen että pissat tulee vaippaan enkä viitsi yrittää pissattaa kun on niin uninen ja olenhan sitä minäkin.

Tytöllä taitaa olla hampaita tekeillä kun on niin kovasti kuolannut ja haluaa syykyttää vaan kokoajan. Tai ainakin luulen että se on hampaita, voihan se muutakin olla. Ylipäänsä hän kaipaa nyt enemmän virikkeitä kun ennen ja kaiken moiset lelut kiinnostaa, erityisesti lelukaari. Hän myös välillä kurkottelee leluja kohti, käsi nyrkissä tosin, mutta kurkottelee kummiskin. Tutinkin hän osaa hakea läheltä suuhun sellaisella pää edellä hyökkäys taktiikalla ja jos kulma on vähän väärin saa välillä autettua kädellä.








Kääntymään hän on nyt ruvennut enemmänkin mahalta selälle. Taktiikka on nostaa pää mahdollisimman ylös ja sitten nostaa jalat ja heijata päätä toiselle puolelle niin vauhdilla kierähtää koko matkan selälle. Mahallaan ollessaan hän myös möyrii yläkroppaa sivusuunnassa niin että pyörii niinkuin viisari peppu paikallaan esim. tutin perässä.

Kovin on iso tyttö minun vauvasta vajaassa kahdessa kuussa tullut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti