torstai 10. marraskuuta 2011

Pöpit pökät

Vähän inhottavasti eilen ja nyt uudestaan tänä iltana pieni enteilevä kurkkukipu nostaa päätään. Toivottavasti jää kuitenkin vain enteileväksi. Vauvallakin on ollut jotain ihme hankalia hetkiä, mikään ei käy, ei pissaaminen ei syöminen, ei mikään. En tiedä mistä moinen johtuu, onneksi tuota ei ole kuin hetkittäin ja sitten minun oma iloinen vauvani tulee takaisin.

Nyt kun olen keksinyt laittaa lapsen mahalleen nukkumaan niin yöt ovat olleet levollisempia. Ainahan tyttö on ihan hyvin nukkunut mutta nyt nukkuu entistä paremmin. Toissa yönä hän nukkui viisi tuntia putkeen.

Vessailut ovat menneet yhä hyvin, muutama vaippa kastuu päivässä kun pieni liru kerkeää vaippaan välillä kun äiti on liian hidas viemään tyttöä vessaan. Välillä tosin vaipan joutuu vaihtamaan niin etten ole ollenkaan varma onko siinä pieni pisu vai onko se vain hikinen. Toisaalta eihän sillä niin väliä ole vaihdettavahan se silti on kun on kostea.

Edellisessä päivityksessä jo näkyikin että olen vihdoin jaksanut päätellä nuo alpakan raakavilla pöksyt. Nyt olivat kuivuneet pesun ja lanoliinituksen jäljiltä ja tänään ovat olleet koko päivän jalassa. Pidosta en vielä osaa paljoa sanoa kun ei tänään ole vaippa ollut kunnolla märkä missään välissä, täytyy jättää yöksi että pääsee näkemään miten hyvin pitää. Ihanan lämpöiset kummiskin ovat, jopa meidän neidin jalat, jotka ovat aina jäiset ovat pysyneet lämpiminä. Tosin kun käytiin koiran kanssa lenkillä niin jalat olivat taas kylmät eli haalarin kanssa pelkilteen eivät ole ihan riittävät. En tiedä mitä ihmettä kehitän talveksi että saan tuon niedin jalat pysymään lämpöisinä.

Oikealla nämä pöksyt. Tiuhtiksen ohjeella tehty, pohjalla novitan alpaca johon neulottu mukaan alpakan raakavillaa. Sen verran ohjetta muokkasin että tein lisää korkeutta ja punteista tein taas tuollaiset avattavat potkarit.

Tässä lähikuva tuosta lahkeesta, eli periaate on sama kun esim. äityispakkauksen bodeissa.




Mies oli aivan sitä mieltä että tein meidän tytöstä faunin! :D

vertaa:





Ehkä väitteellä on jotain perää...

2 kommenttia:

  1. Haha, kieltämättä miehesi Fauni-vertaus oli varsin ymmärrettävä. Enpä tosin olisi itse hoksannut moista :D Mainiota. Kyllä teidän tyttö on taas kasvanut! <3

    VastaaPoista
  2. Juu en minäkään olisi itse sitä nähnyt ellei mies olisi sanonut.

    VastaaPoista