tiistai 29. marraskuuta 2011

Huono päivä

Tässä onkin vierähtänyt hetki siitä kun viimeksi kirjoitin mitään. Välissä olimme anoppilassa enkä siksi ole päässyt kirjoittelemaan mutta palataan siihen myöhemmin.

Tänään on ollut totaalisen huono päivä. Vauva ei ole nukkunut pitkiä päiväuniaan ollenkaan, kakka tuli ensimmäistä kertaa yli kuukauteen vaippaan, pieniä pissoja on karannut vaippaan pitkin päivää ja nyt illalla mies vahingossa lämmitti kämpän niin kuumaksi että meillä oli todella tukalaa. Koko päivän tyttöä on ollut erittäin vaikea lukea että mitä hän milloinkin haluaa. Minulla meni pitkään että tajusin että hän itkee kuumaa. Sittenkin kun otettiin tyttö alasti hän oli silti itkuinen. Puolitoista tuntia oltiin alasti ja tyynnyteltiin tyttöä ennenkuin saatiin hänet nukahtamaan. Nyt sitten tyttö nukkuu alasti bambu collegen päällä, jonka alla on pul. Ohuen puuvilla peiton laitoin kumminkin päälle ettei seuraavaksi tule ongelma siitä että on kylmä.

Tässä välillä oli koko viikko käytännössä niin ettei päivisin sattunut kuin korkeintaan yksi vaippa pissa. Nyt kun tyttä sai torstaina kaksikuukautis neuvolassa rota rokotteen niin on sattunut paljon enempi pissoja vaippaan ja tyttö on ollut vähän itkuinen ja vaikeasti luettavissa. Mahakin on ollut vähän sekaisin, kuuluu vähän väliä hirveä mekkala ja piereskelee. Onneksi kuitenkin sunnuntai, kun oli katse, meni ihan hyvin. Nyt kun sain tytön vihdoin nukkumaan on minunkin paras mennä kun ei tiedä kuinka huonosti neiti nukkuu... joten myöhemmin palaan tarkemmin kasteeseen ja neuvolaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti