sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Edistystä

Tänään on ollut edistystä niin vessahätäviestinnän, vaipan kaavan kuin vauvan motoriikankin suhteen.

Yöllä ensimmäisen syötön välillä vaippaan oli tullut pissa mutta seuraavan syötön ja siitä aamuun asti vaippa säilyi kuivana vaikka lapsi kerkesi molemmilla kerroilla jonkin aikaa äheltämään hereillä ennenkuin minä heräsin. Koko päivä mentiin myös samalla vaipalla joka oli jo eilen päivällä jalassa. Kohta tuon vaipan joutuu pesemään, ei siitä syystä että siinä olisi pissaa vaan ihan yleisen hygienian vuoksi.

Vaipan kaavaa sain eteenpäin. Annettua asian hautoa keksin viimein miten saan sen sivunepillisen yhdenkoon vaipan toimimaan. Kaava on piirretty ja protoakin tein jo hyvän matkaa mutta reisien kuminauhakujan ompelin ajatuksissani väärälle puolelle. Nyt kello on jo niin paljon että en ehdi sitä enää tänään korjaamaan mutta huomenna laitan kuvia kun saan testikappaleen lapsen päälle. Todennäköisesti joudun myös leventämään kaavaa reisistä koska en laskenut riittävästi varaa kuminauhakujille joten vaipasta taisi tulla liian kapea.

Tänään tyttö keksi miten pidetään purulelusta kiinni ja viedään suuhun että saadaan ikenien kutinaa helpotettua. Tähän asti minä olen aina pitänyt lelua tytön suussa. Nyt kun laitoin sen hänelle suuhun hän otti siitä kiinni ja ohjasi sitä paremmin ja välillä otti pois ja laittoi takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti