torstai 22. joulukuuta 2011

Löytöjä

Tyttö löysi eilen kylvyssä jalkansa! Hänellä on tapana kohtuammeessaan kylpiessä tuoda varpaat pintaan, ja yleensä siinä kohtaa loppuu tasapaino ja joudun avustamaan että pää pysyy pinnan päällä. Nyt tyttö osasi siitä huolimatta kannatella itseään. Siinä lillutellessaan hän huomasi jalkansa, siitä sitä vasta ihmettely alkoi. Niitä liikuteltiin ja todettiin että kyllä ne ovat osa minua ja kädellä kokeiltiin että kyllä se tuntuu kun niihin koskee. Hän leikki niin innoissaan varpaillaan että taas minun piti pitää päätä ylhäällä kun tyttö oli selällään ammeessa ja leikki varpailla. Hyvää kuvaa en saanut kun kamera kylmeni matkalla pihasaunaan niin että linssi oli niin huurussa ettei sillä tullut kunnollisia.









Edellisenä päivänä tyttö keksi miten helistimellä leikitään. Vielä hän ei osaa omatoimisesti siihen tarttua mutta kun minä annoin sen käteen niin osasi sitä heiluttaa tuottaakseen ääntä ja piti siitä kovasti. Olen ennenkin antanut helistimen käteen mutta silloin hän on vaan tiputtanut sen kädestään ymmärtämätt mitä sen kanssa pitäisi tehdä.





Minulla on pari päivää ollut niin hirveä päänsärky etten ole kyennyt mitään tekemään, nytkin särkee mutta nyt pystyn jo toimimaan. No ensi töikseni palsin yhdenkoon vaipan kimppuun. Mallia tosiaan pitää hieman leventää haarasta sillä täyttö väli jää liian kapeaksi nyt. Muuten ainakin pienillä säädöillä tuo vaikuttaisi oikein hyvältä, menee varmaan tosi pienelle ja isoimmillaan tosi isolle. Täytyy selvittää että kuinka isolle mutta on selkeästi isompi kun muutama yhdenkoon vaippa mitä minulta löytyy. Tosiaan tarkemmin en vielä systeemiä paljasta, vasta sitten kun lanseeraan sen virallisesti mutta tässä nyt kuitenkin kuvia tuon oman tyttelin päällä.





Ihan nätisti ainakin omaan silmään tuo näyttäisi istuvan eikä ole iso pussittava mistään.








Mies oli tosi kultainen ja osti minulle joululahjan jonka sain itse valita, nimittäin saumurin! Valitsin Pfaffin coverlock 3.0n koska siinä oli tasosaumauskone ja saumuri samassa, eikä turhaa elektroniikkaa menenmässä rikki, niinkuin siinä yksi hienommassa mallissa. http://www.pfaff.com/fi/20289.html Liikkeessä kokeilin konetta pulille ja tencelille ja coolmaxille kun nuo ovat hankalia ommeltavia ja kone suoriutui niistä hienosti! Nyt vaan huomista odotellessa että pääsen testaamaan omaa konetta! Kaiken hyvän lisäksi mies on niin ihana että siitä huolimatta että sain valita lahjani niin hän on vielä hommannut lisäksi jotain pientä kivaa yllätystäkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti