keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Tsi-vaipat loppuu...

Nyt tuli se vastaan etten enää linkkaa vaippojani tsi-vaippa juttuihin sillä nyt mennään sen rajan yli kun en enää tee kaavoja ja vaippoja vain omaan käyttöön vaan muokkaan ja teen kaavoja myynti mielessä. En siis vielä myy mitään mutta sitä kohti ollaan menossa.

Tykästyin niin paljon tähän vaippojen tekoon että totesin että kehittävästä harrastuksesta voisi tehdä sivubisneksen, niin että vaippani voivat ilahduttaa muitakin.

Ensimmäinen kaava projekti onkin sitten yhdenkoon sivuneppi tasku. En ole ennen pul:in kanssa pelannut joten saa nähdä mitä ekasta prototyypitä tulee! :D Oma tyttö toimii hyvänä s- koon mallina. Vastasyntynyt löytyy kohta tuttavapiiristä, he tosin eivät ole ajatelleet kestoilevansa mutta ehkä he antavat pojan pyllyllä silti mallata... :D Kaveri piiristä löytyy myös sopivasti m-koon ja l-koon testaaja mutta kaikki testaajat ovat hoikkia. Joten jos sinulla löytyy tai tiedät jonkun pyöreämmän ja reitevämmän lapsen joka haluaisi testaajaksi niin minulle sähköpostia riituli@gmail.com

1 kommentti:

  1. Sääli, että meidän Aappa on jo vaippaikänsä noin jatkuvassa käytössä ohittanut ja vaippoja muutoin löytyy omasta varastosta varsin kiitettävä määrä :) Mut ehkä sit joskus käännyn sinun puoleesi jos vaippamaakaria tarvitaan :)

    VastaaPoista