tiistai 6. joulukuuta 2011

Villahousut ja vaippa

Itseasiassa nämä villahousut olen saanut valmiiksi jo hetki aikaa sitten olen vaan unohtanut kirjoittaa niistä. Titityyn ohjeella tällä kertaa, m koossa. Sen verran taas muokkasin kaavaa että tein sen oman potkarimallin lahkeen loppuun. Sen verran mokasin että purosta kun tein niin lanka oli sen verran lörppöä että olisi pitänyt pidentää tuota päälle tulevaa läppää, nyt meinaa varpaat tulla pilkottamaan. Täytyy vissiin ommella muutamalla tikillä kiinni puntit. Koko on aika napakka vaikka s koon vaipat ovat vielä aika pienillä säädöillä.

Lankana tosiaan puron aamurusko ja titityyn ohjeella.









No nyt tein uudestaan tuolla sivunepillisellä vaippakaavallani vaipan, tällä kertaa se onnistui paljon paremmin kun oli aivotkin enemmän mukana siinä että mitä tekee. Haaroista en sitten loppuen lopuksi muokannut kaavaa lainkaan vaan hieman lyhensin edestä ja muokkasin siivekkeitä. Tällä kertaa laitoin koko vaipan alalle tukikankaan ja siihen kiinnitin imut niin sisäkankaaseen ei tullut tikkausta lainkaan. Nyt alan olla tyytyväinen malliin joten tällä syntyy jatkossa vaipat meidän neidille.

Tässä kuvassa näkyy hyvin tuo puolien erilaisuus etusiivekkeissä, kun testasin että kummin ommeltuna toimii paremmin. Totesin että jatkossa teen tuolla vasemman puoleisella tavalla, se istuu kauniimmin. Päällikankaana on puuvillavelour, sisäpintana puuvilla joustofrotee ja tukikankaana bambu joustofrotee. Imuina tässä on kerros bambua ja kerros hamppua tiiman mallisena.







Tänään tyttö on ollut pirteämpi kuin tähän asti tuon rotarokotteen jälkeen. Tosin hän on syönyt vähän huonosti. Pissallakaan ei olla tänään käyty varmaan edes kymmentä kertaa koko päivänä, silti vaippa on ollut kuiva koko päivän. Hampaat yhä kutiavat, eikä hän paljoa ilman tuttia viihdy. Sunnuntaina kävimme ostamassa hänelle puruleluja pari erilaista, sellaista ihan pienille suunniteltua. Aluksi hän ei oikein ymmärtänyt sen pointtia mutta nyt välillä tykkää niitäkin kalvaa.

Hyi kun on halkeilleet kynsilakat, pitäisi tilata tippejä niin saisi rakennekynnet tehtyä kun rakentamiseen ei riitä aika tällä hetkellä. Ehkä päädyn vain tekemään geelauksen omaan kynteen niin siellä suojassa allahan ne kynnet kasvaa. Ennen kasvoi ilmankin mutta nyt lapsen pyllyn jatkuvan pesemisen kanssa aina joku lohkeaa ja syvälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti