maanantai 12. syyskuuta 2011

fiilistelyä

Minulla on taas vaippa materiaalit lopussa. Lanka ja kuminauha loppui samaan aikaan eikä tarranauhaakaan ole paljoa.No yhden uuden sain kuitenkin tehtyä, nöttönen tämäkin.

Tässä on sisäpintana vanhaa pellava pöytäliinaa, päällisenä vanhaa lakanaa ja tukikankaana bambu flanelli. Imuina on 2krs puuvilla flanellia ja 2krs bambu flanellia.


Tämän valmistuttua totesin että nyt on korkea aika käydä läpi että mitä kaikkea sitä on oikeastan tehnyt ja mitä on järkevä tehdä lisää. Tässä ovat kaikki minun valmiiksi asti tekemäni vaipat.

Kovin on tumman näköisiä nuo minun vaipat! :D Ylärivi on nöttösiä ja loput omalla kaavalla. Oikeanpuoleisin nöttönen ja alimmat kaksi vasemmalta ovat kokonaan kierrätys materiaaleista, muut ovat joko osittain tai kokonaan osto kankaista.

Näitä katsellessa tulin siihen lopputulokseeen että joustamattomista materiaaleista minun ei kannata enää tehdä kun se yksi kirahvi vaippa ja kummitus vaippa mihin vielä on materiaalit valmiina. Noita isomman kokoisia ei myöskään kannata tehdä enempää... Jospa sitä vielä yhtä erilaista valmis kaavaa kokeilisi ja sitten muokkaisi hieman tuota nöttöstä kun tuota ommellessa tuli pari ideaa millä siitä saisi pidempään menevän. No mutta nyt puikot sauhuamaan niin saan ne "hahtuva" villikset valmiiksi... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti