keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Vaippaa ja odottelua

Vauva on laskeutunut nyt niin alas kun pääsee tupsahtamatta ulos, joten nyt sitten alkaa se osuus kun kuumeisesti odotellaan että koska haikara saapuu... :)

Pari uutta vaippaa olen saanut aikaiseksi. Kovasti pitäisi alkaa lisäimuja, liivinsuojia ja siteitä väsäämään mutta jotenkin vaippojen ompelu vaan on kivempaa.

Oikean puoleinen on nöttönen kohtaa napatynkävaippa kohtaa imse vimse, sisäpinta bambu collegea ja ulkopinta puuvilla velouria. Imuina tässä on 1krs velouria ja 2krs bambu collegea.
Vasemman puoleinen on on oma kaava2. Se on yhdistelmä little lampin vaippaa, imse vimseä, mummut nb, napatynkävaippaa ja loput omasta päästä. Lopputulos on yllättävän saman näköinen kuin nöttönen variaatio minkä tein mutta siihen varmaan vaikuttaa se että niisssä on kummassakin röyhelöt ja ne on samasta kankaasta. Tämä on kuitenkin erityisesti takaapäin korkeampi ja siivet pidemmät ja leveämmät ja jalansuun muodossa on eroa. Kankaat on tosiaan ihan samat kuin toisessakin mutta imua tässä on 1krs enempi bambu collegea.

Kaikista vaippamalleista tuo viimeinen oma kaava oli mukavin, ainakin tehdä ja tuntui parhaalta käteen. Saas nähdä onko se sitten myös paras käytännössä kun käyttäjä saapuu. Toivottavasti nuo kaikki on ihan käypiä ettei ole kasaa ei toimivia vaippoja.

1 kommentti:

  1. Tosiaan, toivottavasti edes joku vaippamalli osuu kohdalleen, olis kurjaa alkaa uusia vaippavarastoa samantien kun tulokas saapuu ja pääsee toteamaan et ei hemmetti eihän nää istu ollenkaan! Onneksi sulla on siellä aika paljon kuitenkin erilaisia vaippamalleja, kun on ne muutamat meiltäkin tulleet vaipat.

    Uskomatonta, et alkaa oleen teillä saapumisaika lähellä.. Mihin ihmeeseen tää aika on mennytkään? Tuntuu ihan uskomattomalta!

    VastaaPoista