torstai 8. syyskuuta 2011

Shoppailua ja vaippa

Tämä viikko on mennyt lähinnä sairastaessa enkä ole saanut mitään muuta aikaiseksi kun maattua sängyn pohjalla ja niiskutettua. :)

 Eilen olo vähän helpotti ja sain yhden vaipan aikaiseksi ja kävin sinellissä. Siellä oli tarjoukessa kaikenlaista kivaa joten tuli tehtyä heräte ostoksia...

 Kivoja joulu leimasiamia löytyi, joten nyt on mistä valita seuraavaan joulukorttiin. :) Punainen muste ja kultainen hileliima piti tietenkin ostaa, eihän ilman niitä voi joulukortteja tehdä. Sitten tuo tutti leimasin osui silmään ja ajattelin että sillä saa kivat reunat vauvan tulo ilmoitus kortteihin.



 Tämä uusin vaippa on tavallinen sisävaippa. Päällisenä on miehen valitsema puuvilla flanelli (sillä on hyvä maku) ja sisus on bambu flanellia. Imuina on 1krs puuvilla flanellia ja 3krs bambu flanellia.




Tänään kävimme kaupungilla. Mies todella tarvitsi uudet käyttö kengät kun edellisissä on sivussa reikä. Kenkä Revosta löytyi hyvät jotka meni samointien käyttöön.

Valitettavasti mies vaan kerkesi jo kastelemaan nämä.. joten pääsen kuivattelemaan ja poistamaan suola rantua ja huomenna menee lankkaukseen ettei tule pysyviä jälkiä.




Minä ajattelin käydä hennesillä katsomassa löytyisikö sieltä jotain kivaa. Mamma vaate puolelta löysin kivan kynähameen jota menin sovittamaan... VIRHE! Hennesin sovitus kopeissa kun on sellaiset peilit että joka ikinen sellusiitti ja venymis arpi näkyy korostetusti. Siitä tuli niin paha mieli että vaikka hame näytti kivalta päällä tulin kopista pois laahustaen hame kädessä kohti kassaa. Mies oli niin ihana että sanoi että menään piristykseksi katselemaan muitakin vaatteita. :) No siinä kun etsin kivaa syys neuletta, syksyn tullessa minulle tulee aina himo muhkeisiin neuleisiin näin ihanan takin johon mahakin mahtuu mutta toimii istuu nätisti sitten kun maha on poissa.

 Tässä se uusi hame, neule on vanha, seppälästä vuosia sitten ostettu.

Tämä on se uusi takki

3 kommenttia:

  1. Ihanat nuo leimasimet! Vaipassakin on tosiaan mainio kuosi, sopii oikein hyvin pikkuiseen vaippaseen :) Tuli mieleen vain, että kun sulla noi imut on kiinteinä, niin meinaatko saada ne kuivaksi kuinka nopeasti? Meillä ainakin nimittäin jotkuu vaipat ja imutkin kuivuu todella hitaasti, varsinkin talvisaikaan.

    Harmi, että tuli pahamieli siellä sovituskopissa, mutta hame näyttää kyllä kivalta! Ja takki on aivan uskomattoman hyvännäköinen!

    Ainiin ja noi kengät on kans todella hyvännäköiset! VAU!

    VastaaPoista
  2. Meille tulee kuivausrumpu ja kylppäriin lattia lämmitys niin eiköhän nuo kuivu.. :) Sitäpaits jos ne kuivuu pitkään niin on hyvä tekosyy kasvattaa vaippa varastoa isommaksi! :P

    VastaaPoista
  3. No hyvähän se vaan on, että niit vaippoi on sit niin paljon ettei välttämättä tarvii pestä vaippapyykkiä jokaikinen päivä!

    VastaaPoista