sunnuntai 15. tammikuuta 2012

harkkarit

No niin nyt kun tuo yhdenkoon vaippa odottaa sitä että pääsen kokeilemaan isomman lapsen päälle että näen toimiiko se ollenkaan niin tein loppuun yhdenkoon harkkarit. Tämä harkkari on sisävaippa jonka on tarkoitus olla yhdenpissan vaippa eli joko vvv-vauvalle niinkuin omalleni tai sitten kuivaksi opettelevalle isommalle lapselle. Pienessä koossa malli on aikalailla sama kuin noissa aijemmisaa sivuneppi harkkareissa mitä olen tytölle tehnyt. Kuvan laatu on yhä huono kun ei vieläkään ole kuin kännykkä kamera käytössä.

Vasemmalla vertailun vuoksi s koon harkkari, oikealla tämä uusi jossa sisä- ja ulkopuoli on velouria, tukikankaana bambu college ja 1 krs bambua imuna.



Tässä m koossa




Tässä L koossa tuon s koon vieressä. En ole ihan varma tuliko tästä isoimmillaan tarpeeksi iso isoille taaperoille, kun pääsen testaamaan isomman lapsen päälle ensi viikolla niin tiedän paremmin. Toinen juttu mikä mietityttää on että onko tämä pepusta liian kapea taaperolle.




Tänään tyttö löysi päänsä! Sitä onkin sitten ahkerasti taputeltu ja hiplailtu koko päivän. Vähän on ollut kärrttyinen päivä, en tiedä johtuuko se siitä ettei malttaisi nukkua kun oppii uutta vai maha vaivoista vai hampaista vai näiden kaikkien yhdistelmästä. No oli miten oli minun varmaan pitäisi mennä nukkumaan että saan edes hieman levättyä etten itse ole kärttyinen huomenna.

Minulla on yhä flunssa aika pahana, nyt tuntuu menevän kurkkuun. Jos ei kohta helpota pitää taas vaivautua lääkärille. Toinen asia mikä alkaa ärsyttämään on se että olen viimeksi marraskuussa voinut pitää vihkisormusta vasemmassa nimettömässä. Se ärtyy heti tuli punaiseksi ja kutiavaksi jos laitan sen. Ja jos siitä huolimatta yritän pitää sormusta niin siihen rupeaa sattumaan ja kirvelemään niin että se on otettava pois ja hetken päästä siitä lähtee nahka. Oikeassa nimettömässä sama sormus ei aiheuta mitään ongelmia. Kummallisintahan tässä on että vauvan pyllyn pesen oikealla eli ei voi johtua siitä että vesi hautoisi siinä jotenkin liikaa.

Tänään tytön pidätys kyky on jotenkin selkeästi parantunut. Monta kertaa kävi niin että vein turhaan vessaan kun ajattelin että pakkohan tuolla on olla hätä. Hän oli kahtakin tuntia pissaamatta, vaikka siinä välissä söi pariin otteeseen. Nyt on selvästi vähän joka asiassa kasvu ja kehitys hurjaa, saas nähdä mitä huominen tuo tullessaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti