lauantai 21. tammikuuta 2012

Varasteleva käsi

Meidän neidillä on varasteleva käsi. Vähän väliä hän joutuu tuijottamaan sitä pahalla kun se vie tutin suusta ja kun yrittää palauttaa niin tutti on lähes aina väärinpäin niin ettei sitä saa takaisin ja sekös ärsyttää. Olen jo hetken ihmetellyt kun tuo osaa selvästi kurottaa esineisiin että miksi hän ei osaa tarttua niihin. Syy oli niinkin yksinkertainen että lelut ei vaan yksinkertaisesti kiinnosta yleensä niin paljoa että niihin viitsisi tarttua, tutin kun vie lähelle niin siihen tarttuu ja vie suuhun. Meidän neiti vaan on paljon enemmän kiinnostunut kävelystä ja liikkumisesta kuin leluilla leikkimisestä.

tutuin suuhun laitto on vakavaa puuhaa

Punainen väri on paras, ainut lelu mihin hän on tarrannut pitemmäksi aikaa


Tytön vessaviestinnät ovat nyt taas selkeät ja vahinkoja sattuu lähinnä silloin kun hän on yliväsynyt tai silloin kun me olemme liian hitaita reagoimaan. Tosin se meidän hitauskin on lähinnä ongelma silloin kun jostain muusta syystä on huono kärsivällisyys, oli sitten väsy tai nälkä tai menee hermo käteen. Tällä viikolla on tasaisesti päivisin mennyt 0-3 vaippaa ja yöllä joka syötöllä ollut märkä vaippa.



Nyt sitten palaan vaippa aiheeseen. Kävin tiistaina kaverini luona testailemassa vaippaa hänen lapsilleen ja hyvältä vaikutti. Säätöjä vaipassa on korkeus suunnassa viisi ja hänen lapsilleen 2 säädöillä meni kummallekkin. Toinen on reilu vuoden ikäinen noin 10kg ja toinen 2,5v hänen painon unohdin mutta hoikka jokatapauksessa.

Tässä nuoremman päällä

Kuvanlaatu on jälleen surkea, täytyy saada kamera toimintaan...

Tässä vanhemman




No kun tuo malli vaikutti lupaavalta niin uskaltauduin tekemään toisen vaipan samalla kaavalla joka lähti testaajalle tänään. Ai niin täytyy muistaa kuvata tuo vaippamalli vielä penemmillä säädöillä oman tytön päällä...

Koska testaaja on tyttö niin päädyin tekemään vaipan herkullisissa karkki väreissä. Tästä tuli niin hieno että täytyy tehdä itsellekkin tälläinen vaikka meillä ei ole mitään tarvetta pul vaipoille kun niitä niin harvoin käytetään, vielä vähemmän kuivapintaiselle sellaiselle.



Tuota harkkari mallia joudun jonkinverran säätämään. Se että tuossa säädettävässä on tukikankaana bambu college tekee sen että vaipasta tuli liian matala. Siivekkeet ovat myöskin aavistuksen lyhyet joten säädöt loppuu kesken ja kuminauhoja voisi hieman pidentää. Tämä malli siis on tyttö versio ja koko on säätyv, vastasyntyneestä reilu kymmenkiloiseksi. Tuolla kaverin pojalla kun testasin niin varmistuin siitä että vaippa tosiaan on liian siro ja ihoa vasten istuva pojalle. Aloitin jo ennenkuin pääsin testaamaan tuota ensimmäistä versiota toisen joka oli samalla kaavalla mutta hieman eri tavalla ommeltu ja eri pituisilla kuminauhoilla vyötäröltä, saas nähdä auttoiko nuo muutokset riittävästi kun vielä lisää reisikumpparin pituutta vai tervitseeko itse kaavaan koskea. Sitten täytyy se poikamallikin suunnitella.

Malli on todellakin kuin pikkuhousut! Tässä tuon kymmenkiloisen tytön päällä.


Tässä oman tytön päällä







Tässä tuo uudempi versio jonka sain tänään valmiiksi isoimmassa koossa.

Tässä pienimmillä säädöillä tuo uusin ja sitten tuo vanhalla mallilla tehty. Kuten näkyy tästä tuli selkeästi korkeampi kun muutin reisien säätöjen paikkaa hieman. Vielä en päässyt tytölle testaamaan kun tuo nukkuu että kuinka suuri ero on käytännössä.



Tänään neuloin tytölle puro-hahtuva pöksyt titityyn ohjetta mukaillen. Hahtuva oli virolaista yksisäikeistä jonka neuloin kaksi säikeisenä. Totesin että tuo kahdeksi säikeeksi muuttaminen on sen verran ärsyttävää puuhaa että ensi kerralla ostan suosiolla kaksisäikeistä hahtuvaa, tosin tuon ostin kirpparilta kun halvalla sai. En vielä päätellyt näitä ja ajattelin vielä huovuttaa niihin kuvan. En ole ikinä ennen huovuttanut kuvaa mihinkään joten saas nähdä miten onnistuu.

Nämä ovat m kokoiset ja niistä tulee uudet yö villikset. Vaippa osa on tosiaan virolaista hahtuvaa ja resori ja lahkeet puroa. Lahkeissa ja resorissa on palmikko ribbi.

1 kommentti:

  1. Punainen on ensimmäinen väri mihin lapset kiinnittää huomiota, se selittänee sen miksi teilläkin suosikkilelu on punainen :)

    VastaaPoista