sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Kuinkas sitten kävikään...

Tänään sain paljon ompeluksia aikaiseksi mutta jokainen meni enemmän tai vähemmän sähläykseksi. Ensin päivällä surautin tytölle nopeasti pinkit pökät tencelistä. En jaksanut ruveta väsäämään kuminauhakujaa joten ompelin kuminauhan vain 3piste siksakilla housuihin kiinni. Jotenkin sitten sain reunan nauramaan hassusti. Eihän se tietenkään käyttöä haittaa mutta ärsyttää silti. No jälkeenpäin tajusin että olisin ihan hyvin voinut kääntää reunan vielä kertaalleen ja ommella niin olisi tullut siistimpi, täytyy huomenna korjata.



Harmi kun väri ei toistu tuolla kännykkä kameralla ollenkaan, täytyy huomenna kuvata päivänvalossa, on meinaa niin herkullinen väri.







No sitten illalla/yöllä tein sisävaipan tuolla yhdenkoon kaavallani meille yövaipaksi. Minulla ei ole aavistustakaan mikä meni pieleen mutta jotenkin tuosta tuli paljon isompi kuin mitä sillä kaavalla pitäisi tulla, jopa haara oli leveämpi. En vieläkään käsitä mikä meni pieleen mutta tuosta tuli semmoinen yö vaippa kokoa ei vvv-vauvalle. No siitä innostuneena päätin tehdä siihen sitten taitto imun joka olisi riittävän imevä tavalliselle vauvalle yö käyttöön. Täytyy myöhemmin kokeilla uudestaan tehdä normaalikokoinen sisävaippa.


Taaskaan värit ei toistu kunnolla. Molemmin puolin on velour, tukikankaana hamppufleece ja kiinteinä imuina 2krs hamppufleeceä.

Taitto imun tein kerroksen velouria, kerros bambu collegea ja kerros hamppufleeceä. Tämä taittuu pienille säädöille olevaan vaippaan nelinkertaisesti eli kerroksia tulee 12.

Tässä vaippa täytetynä pienillä säädöillä.





Tänään tytöllä oli vähän huono päivä. Aamu meni hyvin ja me lueskelimme kirjaa ja touhusimme kaikenmoista mutta päikkäreiltä tyttö heräsi väärällä jalalla, eikä loppu päivänä homma helpottanut. Hän oli kärttyinen, ruoka ei kelvannut kuin yhdessä asennossa ja sen semmoista. Vaippojakin meni 5 kun ei kommunikaatio pelannut. Nyt yöllä näyttäisi olevan paremmin asiat. Tyttö juuri heräsi ekalle yö syötölle ja oli ihan hyvän tuulinen ja vaippakin oli kuiva! Valtava pissi sieltä tulikin.

Jotain muutakin oli tarkoitus kertoa mutta kello alkaa olemaan niin paljon ja minua väsyttää että jäkööt se toiseen kertaan mitä lie ollutkaan...




Lentoon lähdössä





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti