maanantai 30. tammikuuta 2012

Kuolaa

Nyt ne hampaat kovasti tekevät tuloaan ja tänään oli tosi hankala päivä, kaikki huonosti, edes syykyssä oleminen ei parantanut mieltä. Saisivat pian puhjeta niin elämä muutuisi vähän helpommaksi.

Vaipoista alkaa nyt tosissaan olla pula. Hyvänä päivänähän niitä ei toki montaa mene mutta huonona päivänä tai jos olen ollut laiska pyykkaamaan niin loppuvat ihan auttamattomasti kesken. Harmi vaan että olen ollut niin väsynyt ettei ole paljoa ompelu innostanut. Tätä iltaa lukuunottamatta on taas mennyt ihan hyvin onneksi nuo vessailut, parilla vaipalla päivässä ollaan selvitty. Jopa lauantaina jolloin kävimme tunnin ajomatkan päässä isomummilla kyläilemässä.

Sain niihin hahtuva puro villiksiin huovutettua kruunun jossa sydän keskellä. Ikinä ennen en ollut neula huovutusta kokeillut ja täytyy todeta että oli yllättävän kivaa puuhaa! Täytyy jatkossakin huovutella, senkin takia että nuo välineet olivat aika tyyriit.




Tyttö on kasvanut niin hurjasti että nyt joutuu ostamaan yhtä sun toista isommassa koossa. Haalarin kävimme ostamassa name itistä ja samalla mukaan tarttui villahaalari kylmimpiä kelejä varten ja sitten kun saan liinailutakin niin sen alle laitettavaksi. Vielä on ostos listalla uusi silkki myssy ja villapaitoja täytyy joko ostaa tai tehdä.

Tyttö lähdössä ulos uudessa haalarissa.



Sen verran julma tuo pakkanen on että tytön poskeen on pieni paleltuma tullut. Hän kun menee niin huono tuuliseksi jos ei pihalla käydä, eikä hänen päätä saa pidettyä liinan sisällä suojassa. Järkevää ratkaisua millä suojata posket olen yrittänyt miettiä ja ainut mitä keksin on väsätä tytölle kommandopipo. Tosin siihen minulla ei ole materiaaleja joten täytyy laittaa tilaukseen, mutta hyviä ideoita otetaan vastaan.

Lauantaina oli Tampereella vintage tapahtuma jossa kävimme poikkeamassa. Tarkoitus oli, kun siellä oli uusviktoriaaninen kuvaus mahdollisuus, käydä kuvassa tytön kanssa mutta lahjakkaasti unohdin koko jutun. No Olivia Rougen http://www.oliviarougeshop.com/index.php ihana mekko ja hiusverkko sieltä kuitenkin tarttui mukaan, niin ei ihan turha reissu ollut.

2 kommenttia:

  1. onpas sangen vaaleanpunainen tytön uusi haalari <3 Aivan ihana kyllä!

    Pitäisi vissiin itekin kokeilla neulahuovutusta joku kaunis päivä. Olis ehkä yhtä sun toista muutakin mitä pitäisi kokeilla "joku kaunis päivä" :D

    Ja valtavan ihana tuo mekko!!!! Oon ehkä hivenen kade! Aivan mieletön! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi hieno on! Mut ei se ḱyl mekko ole, vaan hame... :) puolihame. (Pääsinpäs sanomaan)

    Terv. mummi

    VastaaPoista