torstai 23. helmikuuta 2012

Harkka

Saimpas taas vaipankin aikaiseksi, ja ihan onnistuneesti, no pientä huolimattomuutta on havaittavissa mutta mutta noin ihan mukiinmenevä yksilö kummiskin. Alan vihdoinkin päästä sinuiksi tuon FOE kanttinauhan kanssa. Tässä siis m koon harkkari kaava valmiina. Samalla idealla, hieman leveämmällä haaralla teen myös sisätaskua joka on helppo ja nopea tehdä ja niitä saan myyntiinkin edullisesti. :) Jujuna tässä on se että kanttinauha kiristää vyötärön ihan koko matkalta niinkuin yleensä housuvaipassa ja harkkarissa mutta silti tässä on sivuilla yhdet nepit mahdollisia kakka vahinkoja ja miehiä jotka ei osaa pukea huosuvaippaa varten. Näin imujenkin laitto siihen housumalliin on helppoa.

Taas tämä kone ei halua kääntää kuvaa oikeinpäin joten olkoon sitten kyljellään.. Tämä on tuo harkka versio eli päällä pul, sisällä tencel ja kiinteää imua 2krs mikrokuitufroteeta. Värit on taas vähän pielessä kun kuva on otettu kännykkäkameralla sisävalossa.



Nyt on mennyt taas paremmin vaippojen suhteen päivällä, tyttö on hyvin pyytänyt vessaan ja me olemme tajunneet mitä hän haluaa. Yötkin ovat yhä sujuneet hyvin eli nyt kun saisi vaan riittävästi vaippoja tehtyä niin ei niitä tarvitsisi jatkuvasti pestä kun ei niitä niin hirveästi mene. Nyt olen pitkästä aikaa tykännyt pitää tytöllä tavallisia housuja ja pul vaippoja, kun ilmat lämpenee eikä ole niin monia villiksiä mistä valita niin ne tuo mukavaa vaihtelua.

Lelut ovat nyt alkaneet kiinnostamaan enemmän. Helistimet on parhaita leluja mutta myös asiat missä on rapisevia tai pyöriä osia on kivoja. Häntä on alkanut myös kiinnostamaan mitä me syömme, kait sitä kohta täytyy hakea syöttötuoli ylhäältä ja antaa hänellekkin paloja tutkittavaksi. On hän jo nyt muutaman kerran saanut käteensä ruokaa ihmeteltäväksi mutta ei ole vielä sitä suuhun laittanut.

Tästä leikkimisestä oli vaikea saada kuvaa kun ei ole kunnon kameraa kun siihen liittyi niin paljon heilumista ettei kamera pysynyt mukana.



Mies innostui ekan kerran kokeilemaan viedä lasta liinassa maanantai iltana. Vähän jouduin auttamaan sidonnassa selostuksen lisäksi mutta kyllä se siitä muutaman kerran jälkeen alkaa sujumaan. Oli todella outoa olla kävelyllä niin ettei lapsi ollutkaan minussa kiinni. Toisaalta välillä ihan vapauttavaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti