perjantai 10. helmikuuta 2012

Pärinää pörinää

Taas on ollut vähän hiljaiseloa kirjoittamisen suhteen. On vaan ollut ja on veto niin poissa ettei ole paljoa innostanut tehdä mitään. Pitäisi varmaan kohta käydä lääkärissä selvittämässä onko radat yms ihan ok jos ei tämä tästä helpota.

Pari päivää sitten tyttö keksi pärryyttämisen. Nyt sitten meillä päristään kuola lentäen lähes jatkuvasti. Tai päristeltiin, tänään hampaat ovat vaivanneet tyttöä niin paljon ettei siinä ehdi päristelemään. Hän on ollut kovin itkuinen eikä mikään oikein kelpaa, yön sentään nukkui hyvin, vain kahdella syötöllä selvittiin.

Vessahätäviestintä on tässä vaiheessa vähän haasteellista tulkittavaa kun tyttö muutenkin kränyää vähän väliä. Päivisin on paljon vaippoja mennyt mutta öisin on taas mennyt hieman paremmin, muutamana kertana on ollut kuuden tunnin unien ja syötön jälkeen yhä kuiva vaippa. Yö vaipoissa olemme tosin joutuneet siirtymään paksumpiin vaippoihin, lähemmäs perinteistä yövaippa imumäärää koska sitten jos pissa tulee vaippaan sitä tulee aivan mieletön määrä. En tosin tiedä onko pissaaminen vaippaan enempi lähiaikoina ollut minusta johtuvaa sillä olen ollut niin väsynyt että olen vaan nostanut lapsen viereeni törkännyt tissin suuhun ja nukahtanut, eikä hän yleensä aamullakaan herätä jos on vaan pissahätä jos en herää siihen että hän alkaa liikkumaan.

Ihan täysin aikaansaamaton en kuitenkaan ole ollut vaikka huonoa jaksaminen on ollut. Villahousut sain tytölle taas tehtyä ja seuraavatkin ovat lahkeisiin asti tehtynä mutta lanka loppui kesken. Noista edellisistä puro hahtuvista tuli hieman pienet paksua yö vaippaa ajatellen joten tein toiset, tosin näistäkään ei tullut aivan niin isot kun olisi pitänyt että olisi hieman kasvuvaraa. Kokeilin erilaista haaraosuutta näihin kun mitä missään mitä olen aikaisemmin tehnyt ja jotenkin sen kanssa en osannut arvioida lahkeen pituutta ollenkaan. Luulin tekeväni lyhytlahkeiset jotka peittää suurimman osan reidestä no niistä tulikin pitkälahkeiset jotka loppuu juuri ennen nilkkoja. Kaava on omasta päästä muuten paitsi että haara on ullaneuleen villapöpät ohjeella tehty. http://www.ullaneule.net/0108/ohjeet_villapopat.html

Lanoliinituksen jälkeen jäi näköjään kuosittelu vähän huonolle kun on vähän hassun näköinen, tässä takaapäin villikset kummiskin. Pepun päällä sydän huovutus merinosta, vyötärö puroa ja muuten virolaista hahtuvaa. Tämän virolaisen hahtuvan kanssa en pääse sinuiksi siitä että mikä on riittävä korkeus ja silmukkamäärä, aina lopputulos näyttäisi olevan pienempi kun mitä oletin, onneksi se loppui nyt.

 Tässä edestä




Koira ja vauva ovat tehneet nyt ahkerasti tuttavuutta. Ylipäänsä tyttö alkaa olemaan todella kiinnostunut ympäristöstään ja muista elävistä siinä, varsinkin toiset lapset kiinnostaa.



Koiraa on kiva silittää
Täytyy näköjään tehdä uudet villasukkikset, nämä alkavat olemaan sen verta matalat että vetävät vaipan ihan puolitankoon.

1 kommentti:

  1. Mummin ihanat pikku-muruset...
    Kaikille raskaana joskus olleille, sekä tällä hetkellä raskauden oireita kokeville :) tiedoksi: löysin tosi mielenkiintoisen sivuston www.lopujo.fi

    Mummi

    VastaaPoista