lauantai 4. helmikuuta 2012

Lähdetään liikkeelle

Tänään illalla, tai siis teknisesti eilen, tyttö keksi miten ryömitään! Vielä ei paljoa eteenpäin päässyt, noin parikymmentä senttiä mutta pääsi kuin pääsikin eteenpäin. Hän menee mato tyylillä, eli ensin kädet menee eteen sitten peppu perässä.

Siinä sitä mennään



Tein taas uuden version tuosta harkkarista. Isonsin kaavaa selvästi ja vaihdoin tukikankaan bambujoustikseen. Huomenna pääsen sovittelemaan sitä oman ja kaverin lapsien päälle niin nähdään miten toimii, mutta ainakin tässä katsottuna hyvältä näyttää. Ainut mikä minua häiritsee on että tuo joustis on niin lirmua, seuraavaan kokeilen jälleen bambucollegella josko siitä ei tulisi liian tönkköä.

Tässä vasemmalla tämä uusin tekele pienimmillä säädöillä, koko näyttäisi olevan suht sama kun tuossa aijemmassa versiossa. Tässä ulkopuolella velour, sisällä tencel joustis, tukikankaana bambujoustis ja imuina bambu collegea 1krs ja toinen hamppu fleeceä.

Tässä isoimmilla säädöillä imse vimsen harkkareiden vieressä, koko niissä on 11-14kg. Eli jos tässä pelkän ulkonäön perusteella noiden minun harkkareiden koko pitäisi arvioida niin veikkaisin 3-14kg, mutta saas nähdä toimiiko sitten käytännössä ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti