keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Pukeutumiskysymys

Olen kuullut sanottavan että kylmyys on vain pukeutumiskysymys mutta tähän asti en ole ikinä onnistunut oikein kovalla pakkasella pukeutumaan niin lämpimästi ettei oikeasti tulisi kylmä. Eilen mittari näytti -22 kun lähdimme koiran kanssa lenkille ja nyt onnistuin pukeutumaan niin että lapsi liinassa tarkeni hyvin, ei naamakaan ollut kylmä ja minulla oli jopa hieman kuuma! Pitemmällä lenkillä olisi varmaan oma naama jäätynyt ja sormet mutta muuten oli kyllä vaatteet kohdillaan.

Lapsella villapaita, villapuolipotkarit, villahaalari, villasukat,alpakkatumput, tumput, toppatumput, silkkimyssy, villakommandopipo, silkkivillakypärämyssy ja toppahaalari. Minulla legginsit, velourhousut, tuulihousut, t-paita, fleece, biisamiturkki, lämpösukat, villasukat, uggit, karvavuoritetut mokkahanskat, silkkihuivi, pörröpipo ja tuplaliinat.









Tänään tyttö joutui olemaan hetken elämänsä toisessa kertakäyttövaipassa. Olimme neuvolassa ja jostain syystä siinä sitten vaippa kastui, eikä vara vaippaa ollut mukana, joten sieltä piti kertsi ottaa. Oli neuvolan tädillä hauskaa kun mies ihmetteli että miten tämmöinen päälle puetaan! :D No kotiin päästiin kummiskin kertsi puhtaana ja vaihdettiin oma vaippa päälle. Ei se tyttökään siitä tuntunut pitävän vaan kiemurteli hassusti kokoajan kun oli tuo kumma vaippa päällä.

Painoa ja pituutta oli taas tullut roimasti lisää. Nyt tyttö on 6255g ja 60,9cm. Saatiin neuvolan tädiltä lupa hommata semmoinen kävelytuoli juttu ja käyttää sitä kun kerran tyttö jo varaa painonsa tasaisesti koko jalalle.

Hampaat haittaavat tyttöä hetki hetkeltä enemmän. Tänään hän monta kertaa otti minun sormen käteen ja sillä rapsutti ikeniä. Pissa vahinkojakin sattuu yhä vähän enempi ja hänellä on kovin lyhyt pinna. Syöminenkin on vähän hankalaa kun ei meinaa löytyä asentoa missä pystyisi kestikkymään siihen kun ikenet haittaa. Myös minun nännit toivoisivat että ne hmpaat tulisivat sillä tyttö helposti syödessään nykii kun kutittaa eikä päästä irti vaan vetää nännin mukanaan.

Jostain syystä, olisiko liian vähän d-vitamiinia, minulle tuli stoppi tänään. Nyt ei vaan jaksa. Kovasti haluasi ja pitäisi vaippoja tehdä, otin jo kankaat ja kaavatkin esille mutta nyt ei vaan jaksa. Mies on yön töissä mutta toivottavasti hän on huomenna sen verran vrkeä että jaksaa olla lapsen kanssa että saan ensin levättyä ja sitten toivonmukaan hyökättyä vaippojen kimppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti