sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Halloween, halloween!

Tällä viikolla ollaan reissattu paljon. Keskiviikona lähdimme tytön kanssa miehen työ keikalle mukaan helsinkiin. Tai siis samalla kyydillä menimme moikaamaan hyvää ystävääni. Hänen kanssaan menimme neidin ensimmäistä kertaa junalla ja ratikalla mutta minä ääliö unohdin ottaa kuvia, mikä nyt harmittaa. Koko pitkän päivän tyttö oli liinassa ja täytyy todeta että ilman sitä olisin ollut pulassa. Vaunujen kanssa kulkeminen on vaan niin paljon hankalempaa! Täytyy vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja väsätä se kantoliina takki. On meinaan aika vaikea pukeutua niin että olisi mukava olla kun kulkee paljon sisältä ulos ja takaisin sisälle.

Tänään kävimme taas helsingissä, samaisella ystävällä halloween bileissä. Eilen tein meille molemmille asut. Emme siis varsinaisesti pukeutuneet miksikään vaan vain halloween henkisiin vaatteisiin. Kaavat sekä tytön mekkoon että omaan hameeseeni tein omasta päästäni. Ihan kivat kummastakin tuli, hameeni tarvitsisi joko erillisen alushameen tai vuorin kun kangas tahtoo kinnata jalkoihin.





Reissu meni hienosti yhdellä vaipalla! Autossa Hämeenlinnan kohdalla hän heräsi itkemään vessahätää ja kun pysähdyimme vasta Linnatuuleen niin olin varma että vahinko on jo sattunut mutta vaippa oli kuiva! Lastenhoito huonetta en sieltä löytänyt joten naisten vessassa laskin hänet käsienpesualtaiden tasolle, vaatteet ja vaippa pois ja pöntön päälle kyykkimään. Samointein kun sain sanottua pispis hän jo pissasikin, kova hätä oli. Nyt illalla on mennyt vähemmän hyvin ja vaippoja on kastunut ja pitkästä aikaa pieni kakkakin päätyi vaippaan.

Tänään olen kiinnittänyt huomiota siihen että vauvan ulkonäkö on muuttunut. Jotenkin hän on yhtäkkiä paljon isomman näköinen... En sitten tiedä miten paljon tuohon vaikuttaa se että perjantaina neuvolassa selvisi että pituutta on tullut viikossa sentti ja painoakin melkein puolikiloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti