maanantai 31. lokakuuta 2011

Uutta oppimassa

Eilen tyttö keksi ääntelyn. Ei sitä vielä ihan jokelteluksi voi kutsua kun äänteitä ei ole kuin muutama yksittäinen eikä ne tule peräkkäin. Hän pitää äänen, huitoo ja pitää seuraavan äänen ja taas huitoo.

Toinen loistava asia mikä on ilmennyt on se että tytön voi asettaa hereillä ollessa omaan sänkyyn ja samuttaa valot ja tyttö nukahtaa itse. No tuttia voi joutua antamaan takaisin suuhun kun se tippuu mutta muuten ihan tyytyväisenä asettuu sinne itsekseen.

Liikkeet ovat kovasti voimistuneet ja siitä seuraakin vähän päänvaivaa. Pissalla käydessä pitää olla varuillaan ettei tyttö tipu kun hän rimpuilee irti otteesta. Pyllyä on vaikea pestä kun ei meinaa yhdellä kädellä saada pidettyä ja vaippa on todella vaikea saada kunnolla jalkaan kun on niin paljon heilumista kokoajan. Mieteinkin tässä että pitäisikö väsätä jotain housuvaipan tapaista.

2 kommenttia:

  1. höpöhöpö mitää housuvaippaa tuon ikäiselle :D Usko pois, pääset NIIN paljon helpommalla tarrallisten vaippojen kanssa. Se on vaan pidettävä likkaa sen verran aloillaan et saa vaipan paikalleen.

    Meil on nimittäin nyt vasta alkaneet housuvaipat toimimaan Ainolla. :)

    VastaaPoista
  2. Mä mietinkin lähinnä jotain sellasta jossa ois sivunepit ja enempi housujen malliset josko sellaset toimis tai oikeen joustavista kankaista sellaset villis malliset. Kun ei tartte miettiä että kakkaa tarvitsisi varoa. :)

    VastaaPoista