tiistai 18. lokakuuta 2011

Hyvin pyyhkii!

Meillä on ruvennut vessahätäviestintä kulkemaan loistavasti! Nyt on neljäs päivä menossa kun ei ole yhtään kakkaa päätynyt vaippaan. Yksi yökin selvittiin ilman kakkoja, tai onnistuisihan tuo useammin mutta äiti on laiska eikä jaksa yöllä viedä tyttöä kakalle. Neiti on ruvennut kakan ilmaisemaan hyvin selkeästi ja sen verran etukäteen että hyvin kerkeää riisumaan vaatteet ja saamaan likka lavuaarille ennenkuin aloittaa pungertamisen. Pissojakin ilmaisee muttei yhtä selkeästi eli jos ne haluaa saada lavuaariin pitää seurata tarkemmin kun kakasta pitää sellaisen itkun alkusoiton jos ei äheltämisestä huomata.

Toissapäivänä tyttö löysi kätensä. Ei hän vielä osaa niilla kurottaa kohteisiin mutta huitoessaan huomasi ne ja silmät pyöreänä niitä katseli ja pyöritteli. Tutin on myöskin osannut ohjata takaisin suuhun kädellä kun se oli tippumassa. Aika vähän meillä tuttia syödään, lähinnä silloin kun ei jakseta odottaa että saadaan vatteet päälle ennen ruokaa.

Remontti on edenny siihen vaiheeseen että lämminvesivaraaja vaihtuu uuteen eli tänään ollaan hetken ilman vettä ja pitkään ilman lämmintä vettä. Ihan mielenkiintoista nähdä että kuinka meidän vauvan vessa touhut onnistuu alkeellisissa olosuhteissa.

Eilen sain pitkästä aikaa vaipan tehtyä. Tämä on päiväkäyttöön tuleva omalla kaavalla tehty sisävaippa. Ompelukone takkusi jotain kummaa pariin kertaan ja katkaisi ylälangan joten pari takkua jäi ompeleihin. Leikkelin ylimääräiset sykeröt pois kun en jaksanut purkaa, niin ettei niistä paljoa näy.

Ulkopuolella on puuvilla flanelli, sisäpintana vanha puuvillasatiini lakana. Imuina tässä on bambu flanellia 1krs koko vaipan alalla, 1krs tiiman muotoisena ja 2krs pötköä ja 1krs puuvilla flanellia pötkönä etummaisena.



Ah niin ja loppuun vielä maininta että osallistukaa kaikki Oi mutsi mutsi blogissa olevaan arvontaan! http://oimutsimutsi.blogspot.com/2011/10/voita-50-euron-lahjakortti-ombrellinoon.html Siellä voit voittaa 50e lahjakortin Ombrellino lelukauppaan josta löytyy mitä ihanimpia leluja! Erityisesti itseä lämmittää nuo ihanat vanhan tyyliset puulelut joita ei ihan joka kaupasta löydy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti