perjantai 21. lokakuuta 2011

Neuvolaa ja vaippa

Tänään oli taas neuvola päivä. Neidille on tullut ihan kivasti painoa ja pituutta lisää. Syntyessä oli 2960g ja 48cm, nyt oli 3580g ja 51,7cm. Tätikin oli onneksi ihan mukava ja höpistiin meidän kestoilusta, vessahätäviestinnästä ja liinailusta. Kovasti oli sitä mieltä että hyviä juttuja nämä meidän touhut ja muutenkin ymmärsi meidän kantaa. Sinänsä hyvä niin ei tarvitse alkaa joka asiasta vääntämään. :)
 Isoisältä saatu leopardi haalari on loistava tällä kelillä kun on hieman paksumpi kun meidän muut välikelin haalarit.




Meidän vessähätä viestinnät ovat sujuneet hyvin yhä. Viime yö selvittiin taas kakattomalla vaipalla ja tänään päivällä meni useita tunteja kuivalla vaipalla. Pisin jakso oli neljä tuntia ennenkuin tuli pissat vaippaan. Siinä välissä oli neuvola reissu ja hän oli suurimman osan tuosta ajasta hereillä ja kokoajan kerettiin vessaan! Sitten illalla tuli pieni oho kun olin pyykkejä laittamassa koneeseen ja vauva alkoi antamaan itku merkkejä niin luulin että se vaan kaipaili seuraa mutta se olikin kakkahätä. No mutta ei sitä aina voi onnistua. Unissaan meillä ei myöskään pissata eli jos imetyksellä jaksaisi nousta pissattamaan saatettaisiin yö selvitä kuivana. Ehkä sitä pitäisi harkita vaikka jotain pottaa sängyn viereen tai ihan vaan laiskuuden nielemistä ja käyttää lavuaarilla... eihän sitä matkaa olisi kuin kymmenkunta askelta.

Minusta on ollut jännä huomata miten monille ihmisille vessahätä viestintä on vähintäänkin käsite tasolla tuttu juttu eikä meidän touhuja ole niinkään ihmetelty (paitsi anoppi). Itse en ollut asiasta kuullutkaan mutta kestovaippoja katsellessani törmäsin avovaippaan ja ihmettelin mikä se on ja googlettelulla tuli viestintä vastaan. Tänään kaverini kävi kylässä ja hänkin tiesi asiasta ennestään vaikkei hänellä lapsia olekkaan.

Tänään sain taas yhden vaipan aikaiseksi samalla omalla kaavalla kuin edellisetkin. Kovasti houkuttelisi taas ostaa kaikkia ihania vaippakankaita. Ideoita erilaisiin suloisiin vaippoihin olisi vaikka kuinka paljon ja myynti ilmoituksissakin olisi kaikkea kivaa... Toisaalta pitäisi nyt oikeasti saada meille halloween asutkin aikaiseksi eikä vaan vaippoja. Itselle pitäisi myös vaatteita tehdä kovaa vauhtia kun taas tuntuu siltä että kaappi on täynnä vaatteita joita en halua käyttää ja ne muutama mitä haluan ovat mahdottomia imetyksen kannalta. Voi kun saisi jonkun muun toteuttamaan kaikki omat ideat eikä siitä tarvitsisi maksaa mitään (ei tekemisestä eikä materiaaleista)!

Ulkopinta on puuvilla flanellia ja sisäpinta bambu flanellia, Imuina on 3krs bambua, joista yksi on leveä tiima ja kaksi pötköjä ja yksi pötkö puuvilla velouria.


Tämä vaippa sopii hienosti meidän potkuhaalarin kanssa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti